E-mailadres |
hetdigitalearchief@gmail.com |
Wijntype |
Rosé |
Thema |
test db |
Datum |
2020-04-29 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
4 |
E-mailadres |
mwprojects@gmail.com |
Wijntype |
Rood |
Thema |
test db2 |
Datum |
2020-04-30 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
3 |
Kleur |
Steenrood |
E-mailadres |
mwprojects@gmail.com |
Wijntype |
Rosé |
Thema |
test db2 |
Datum |
2020-04-30 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
3 |
Kleur |
Rose |
E-mailadres |
Mvandewiel@gmail.com |
Wijntype |
Rood |
Thema |
test db2 |
Datum |
2020-04-30 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
2 |
Kleur |
Donkerrood |
E-mailadres |
mwprojects@gmail.com |
Wijntype |
Rosé |
Thema |
test db2 |
Datum |
2020-04-30 |
Wijnnummer |
2 |
Kleur |
Oranje |
E-mailadres |
hetdigitalearchief@gmail.com |
Wijntype |
Versterkt |
Thema |
test juni |
Datum |
2020-06-08 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
12 |
Kleur |
Lichtbruin |
E-mailadres |
hetdigitalearchief@gmail.com |
Wijntype |
Versterkt |
Thema |
test 12 |
Datum |
2020-06-08 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
12 |
Kleur |
Zwartbruin |
E-mailadres |
hetdigitalearchief@gmail.com |
Wijntype |
Versterkt |
Thema |
test 12 |
Datum |
2020-06-08 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
12 |
Kleur |
Zwartbruin |
E-mailadres |
hetdigitalearchief@gmail.com |
Wijntype |
Mousserend |
Thema |
dbtest |
Datum |
2020-06-08 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
12 |
Kleur |
Geelgroen |
E-mailadres |
hetdigitalearchief@gmail.com |
Wijntype |
Versterkt |
Thema |
test 12 |
Datum |
2020-06-08 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
12 |
Kleur |
Zwartbruin |
E-mailadres |
info@mwprojects.nl |
Wijntype |
Rood |
Thema |
dbtest |
Datum |
2020-06-08 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
12 |
Kleur |
Donkerrood |
E-mailadres |
info@mwprojects.nl |
Wijntype |
Rood |
Datum |
2020-06-08 |
Kleur |
Purperrood |
E-mailadres |
info@mwprojects.nl |
Wijntype |
Wit |
Thema |
wijnenwijnenwijnen |
Datum |
2020-06-07 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
13 |
Kleur |
Geel |
E-mailadres |
hetdigitalearchierf@gmail.com |
Wijntype |
Wit |
Thema |
wineswineswines |
Datum |
2020-06-08 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
14 |
Actuele datumtijd |
9-6-2020 19:47 |
E-mailadres |
hetdigitalearchief@gmail.com |
Wijntype |
Wit |
Thema |
dbtest |
Datum |
2020-06-09 |
Jaar |
2019 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
15 |
Actuele datumtijd |
9-6-2020 19:51 |
E-mailadres |
info@mwprojects.nl |
Wijntype |
Rood |
Thema |
zx`cxz` |
Datum |
2020-06-09 |
Jaar |
2015 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
34 |
Kleur |
Steenrood |
Actuele datumtijd |
9-6-2020 19:54 |
E-mailadres |
info@mwprojects.nl |
Wijntype |
Versterkt |
Thema |
SADasdASD |
Datum |
2020-06-09 |
Jaar |
2017 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
12 |
Kleur |
Donkerbruin |
Actuele datumtijd |
2020-06-09 20:00:50 |
E-mailadres |
info@mwprojects.nl |
Wijntype |
Rosé |
Thema |
zxcv |
Datum |
2020-06-09 |
Jaar |
2014 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
23 |
Kleur |
Frambooskleur |
Actuele datumtijd |
2020-06-09 20:05:45 |
E-mailadres |
info@mwprojects.nl |
Wijntype |
Mousserend |
Thema |
zc |
Datum |
2020-06-09 |
Jaar |
2012 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
23 |
Kleur |
Wit |
Actuele datumtijd |
2020-06-09 20:07:44 |
E-mailadres |
info@mwprojects.nl |
Wijntype |
Rood |
Thema |
asdasdas |
Datum |
2020-06-09 |
Jaar |
1955 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
12 |
Kleur |
Granaatrood |
Actuele datumtijd |
2020-06-14 11:24:39 |
E-mailadres |
hetdigitalearchief@gmail.com |
Wijntype |
Rood |
Datum |
2020-06-14 |
Jaar |
2019 |
Blind proeven |
Ja |
Kleur |
Donkerrood |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Alcoholgehalte |
13 |
Klimaat |
Koel klimaat |
Herkomst |
Nieuwe wereld |
Land |
Zwitserland |
Regio |
Valais |
Vinificatiemethode |
Traditionele vinificatie |
Druiven |
|
Bewaartijd |
3-5 jaar |
Oordeelnummer |
101 |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 14:04:49 |
E-mailadres |
hetdigitalearchief@gmail.com |
Wijntype |
Wit |
Datum |
2020-06-15 |
Jaar |
2019 |
Bewaartijd |
1-2 jaar |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 18:35:54 |
Wijntype |
Rood |
Thema |
wqw |
Datum |
2020-06-15 |
Jaar |
2019 |
Wijnnummer |
15 |
Kleur |
Purperrood |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Alcoholgehalte |
7 |
Klimaat |
Koel klimaat |
Herkomst |
Oude wereld |
Land |
Frankrijk |
Regio |
Bordeaux |
Wijngebied |
Bourg en Blaye |
Vinificatiemethode |
Traditionele vinificatie |
Bewaartijd |
3-5 jaar |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 18:51:55 |
Datum |
2020-06-15 |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 18:59:10 |
Datum |
2020-06-15 |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 19:01:45 |
Datum |
2020-06-15 |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 19:03:07 |
Datum |
2020-06-15 |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 19:09:24 |
Datum |
2020-06-15 |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 19:11:52 |
Datum |
2020-06-15 |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 19:14:09 |
Datum |
2020-06-15 |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 19:15:56 |
Datum |
2020-06-15 |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 19:41:28 |
Datum |
2020-06-15 |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 19:42:55 |
Datum |
2020-06-15 |
Actuele datumtijd |
2020-06-15 20:24:20 |
Datum |
2020-06-15 |
Actuele datumtijd |
2020-06-16 16:58:00 |
Datum |
2020-06-16 |
Actuele datumtijd |
2020-06-16 17:00:40 |
Datum |
2020-06-16 |
Actuele datumtijd |
2020-06-17 21:17:11 |
Datum |
2020-06-17 |
Land |
Spanje |
Bewaartijd |
1-2 jaar |
Actuele datumtijd |
2020-06-18 13:48:49 |
Wijntype |
Rood |
Thema |
thema |
Datum |
2020-06-18 |
Jaar |
2017 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
wijnnummer |
Naam wijn |
naam wijn |
Kleur |
Robijnrood |
Beschrijving uiterlijk |
beschrijving uiterlijk |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Beschrijving geur |
Beschrijving geur |
Alcoholgehalte |
12 |
Beschrijving smaak |
Beschrijving smaak |
Klimaat |
Warm klimaat |
Herkomst |
Oude wereld |
Land |
Frankrijk |
Regio |
Beaujolais |
Wijngebied |
Brouilly |
Vinificatiemethode |
Traditionele vinificatie |
Beschrijving extra |
Beschrijving extra |
Bewaartijd |
3-5 jaar |
Wijn-spijssuggesties |
Wijn spijssuggesties |
Conclusie |
Conclusie |
Actuele datumtijd |
2020-06-18 14:37:26 |
Wijntype |
Rood |
Datum |
2020-06-18 |
Jaar |
2020 |
Klimaat |
Tropisch klimaat |
Herkomst |
Nieuwe wereld |
Land |
Italië |
Regio |
Abruzzo |
Wijngebied |
Montepulciano d Abruzzo |
Vinificatiemethode |
Traditionele vinificatie |
Druiven |
|
Bewaartijd |
1-2 jaar |
Voeg afbeelding toe |
Actuele datumtijd |
2020-06-19 12:14:40 |
Wijntype |
Wit |
Thema |
thema |
Datum |
2020-06-19 |
Jaar |
2017 |
Wijnnummer |
asds |
Naam wijn |
dasdas |
Kleur |
Wit |
Beschrijving uiterlijk |
adsasd |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Beschrijving geur |
asdasda |
Alcoholgehalte |
10 |
Beschrijving smaak |
asdasd |
Klimaat |
Koel klimaat |
Herkomst |
Oude wereld |
Land |
Duitsland |
Regio |
Baden |
Wijngebied |
Breisgau |
Vinificatiemethode |
Moderne vinificatie |
Druiven |
|
Oordeelnummer |
67 |
Wijn-spijssuggesties |
asd |
Conclusie |
ad |
Actuele datumtijd |
2020-06-23 20:33:16 |
Datum |
2020-06-23 |
Bewaartijd |
6-9 jaar |
Complexiteit |
9 |
Afdronk |
6 |
Oordeelnummer |
77 |
Wijn-spijssuggesties |
lekkere vette vis |
Conclusie |
conclusie |
Actuele datumtijd |
2020-06-28 10:21:04 |
Wijntype |
Wit |
Datum |
2020-06-28 |
Jaar |
2018 |
Blind proeven |
Ja |
Kleur |
Geelgroen |
Kleur intensiteit |
2 |
kleur helderheid |
8 |
Geur intensiteit |
4 |
Geur complexiteit |
7 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Zoetgehalte |
4 |
Zuurgehalte |
4 |
Tanninegehalte |
7 |
Tanninekwaliteit |
2 |
Smaakgehalte |
6 |
Alcoholgehalte |
10 |
Houtgehalte |
5 |
Integratie hout |
8 |
Herkomst |
Oude wereld |
Land |
China |
Regio |
Xinjiang |
Vinificatiemethode |
Moderne vinificatie |
Druiven |
|
Bewaartijd |
Op dronk |
Complexiteit |
2 |
Afdronk |
7 |
Oordeelnummer |
58 |
Actuele datumtijd |
2020-06-28 11:36:04 |
Wijntype |
Rood |
Datum |
2020-06-28 |
Jaar |
2019 |
Kleur |
Steenrood |
Kleur intensiteit |
6 |
kleur helderheid |
4 |
Beschrijving uiterlijk |
Beschrijving uiterlijk |
Geur intensiteit |
3 |
Geur complexiteit |
8 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Beschrijving geur |
Bschrijving geur |
Zoetgehalte |
5 |
Zuurgehalte |
4 |
Tanninegehalte |
3 |
Tanninekwaliteit |
3 |
Smaakgehalte |
7 |
Alcoholgehalte |
13 |
Beschrijving smaak |
Beschrijving smaak |
Houtgehalte |
8 |
Integratie hout |
6 |
Klimaat |
Warm klimaat |
Herkomst |
Oude wereld |
Land |
Italië |
Regio |
Abruzzo |
Wijngebied |
Montepulciano d Abruzzo |
Vinificatiemethode |
Moderne vinificatie |
Druiven |
|
Beschrijving extra |
Beschrijving Extra |
Bewaartijd |
3-5 jaar |
Complexiteit |
4 |
Afdronk |
4 |
Oordeelnummer |
70 |
Wijn-spijssuggesties |
wijnspijs |
Conclusie |
Conclusie |
Voeg afbeelding toe |
User mail |
mvandewiel@gmail.com |
Actuele datumtijd |
2020-06-28 18:16:01 |
Wijntype |
Wit |
Thema |
thema |
Datum |
2020-06-28 |
Jaar |
2019 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
1 |
Naam wijn |
pinot grigio |
Kleur |
Grijsgroen |
Kleur intensiteit |
8 |
kleur helderheid |
6 |
Beschrijving uiterlijk |
`zx` |
Geur intensiteit |
8 |
Geur complexiteit |
6 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Zoetgehalte |
2 |
Zuurgehalte |
4 |
Tanninegehalte |
6 |
Tanninekwaliteit |
8 |
Smaakgehalte |
10 |
Alcoholgehalte |
13 |
Beschrijving smaak |
amk |
Houtgehalte |
6 |
Integratie hout |
5 |
Klimaat |
Koel klimaat |
Herkomst |
Nieuwe wereld |
Land |
Spanje |
Regio |
Islas Baleares |
Wijngebied |
Plá I Llevant |
Vinificatiemethode |
Macération carbonique |
Druiven |
|
Beschrijving extra |
`x`xz` |
Bewaartijd |
Op dronk |
Complexiteit |
4 |
Afdronk |
6 |
Oordeelnummer |
90 |
Wijn-spijssuggesties |
wijn spijs |
Conclusie |
conclusie |
User mail |
mvandewiel@gmail.com |
Actuele datumtijd |
2020-06-28 18:24:08 |
Wijntype |
Wit |
Datum |
2020-06-28 |
Jaar |
2004 |
Naam wijn |
naam wijn |
Kleur |
Grijsgroen |
Kleur intensiteit |
6 |
kleur helderheid |
6 |
Actuele datumtijd |
2020-06-30 18:58:36 |
E-mailadres |
mwprojects@gmail.com |
Wijntype |
Wit |
Datum |
2020-06-30 |
Jaar |
2019 |
Blind proeven |
Nee |
Kleur |
Goudgeel |
Kleur intensiteit |
7 |
kleur helderheid |
4 |
Geur intensiteit |
7 |
Geur complexiteit |
7 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Zoetgehalte |
1 |
Zuurgehalte |
8 |
Smaakgehalte |
5 |
Alcoholgehalte |
13 |
Beschrijving smaak |
Citrus, wat zuur, complex |
Klimaat |
Zeeklimaat |
Herkomst |
Oude wereld |
Land |
Spanje |
Regio |
Galicia |
Wijngebied |
Rias |
Vinificatiemethode |
Moderne vinificatie |
Beschrijving extra |
Albarino druif |
Bewaartijd |
Op dronk |
Complexiteit |
8 |
Afdronk |
9 |
Oordeelnummer |
86 |
Wijn-spijssuggesties |
Roodbaars met wokgroenten |
Conclusie |
Lekkere complexe wijn |
Voeg afbeelding toe |
Actuele datumtijd |
2020-07-03 09:27:30 |
Wijntype |
Rood |
Datum |
2020-07-03 |
Jaar |
2020 |
Kleur |
Steenrood |
Kleur intensiteit |
7 |
kleur helderheid |
6 |
Geur intensiteit |
5 |
Geur complexiteit |
4 |
Zoetgehalte |
9 |
Zuurgehalte |
8 |
Tanninegehalte |
5 |
Tanninekwaliteit |
3 |
Smaakgehalte |
9 |
Alcoholgehalte |
11,5 |
Houtgehalte |
6 |
Integratie hout |
10 |
Klimaat |
Koel klimaat |
Herkomst |
Nieuwe wereld |
Land |
Chili |
Regio |
Casablanca |
Vinificatiemethode |
Continue vinificatie |
Druiven |
|
Bewaartijd |
Over datum |
Complexiteit |
2 |
Afdronk |
4 |
Oordeelnummer |
13 |
Actuele datumtijd |
2020-08-02 19:36:37 |
Datum |
2020-08-02 |
Actuele datumtijd |
2020-11-18 19:05:42 |
Wijntype |
Rood |
Datum |
2020-11-18 |
Jaar |
2017 |
Kleur |
Robijnrood |
Kleur intensiteit |
5 |
Beschrijving uiterlijk |
Helder |
Geur intensiteit |
6 |
Geur complexiteit |
7 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Zoetgehalte |
1 |
Zuurgehalte |
5 |
Tanninegehalte |
8 |
Tanninekwaliteit |
7 |
Smaakgehalte |
8 |
Alcoholgehalte |
13,5 |
Mondgevoel |
Filmend / mondbedekkend |
Beschrijving smaak |
Lie rijping |
Houtgehalte |
4 |
Integratie hout |
4 |
Klimaat |
Warm klimaat |
Herkomst |
Oude wereld |
Land |
Frankrijk |
Regio |
Rhonegebied (noord) |
Wijngebied |
Cote Rotie |
Vinificatiemethode |
Traditionele vinificatie |
Druiven |
|
Bewaartijd |
Op dronk |
Prijsindicatie |
20-25 |
Complexiteit |
6 |
Afdronk |
7 |
Oordeelnummer |
86 |
User mail |
mvandewiel@gmail.com |
Actuele datumtijd |
2022-08-18 18:41:11 |
Wijntype |
Rosé |
Thema |
test |
Datum |
2022-08-18 |
Jaar |
2019 |
Blind proeven |
Nee |
Naam wijn |
Rose D'Anjou |
Kleur |
Lichtrose |
Kleur intensiteit |
4 |
kleur helderheid |
1 |
Beschrijving uiterlijk |
Ziet er goed uit |
Geur intensiteit |
6 |
Geur complexiteit |
2 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Beschrijving geur |
Ruikt bloemen |
Zoetgehalte |
8 |
Zuurgehalte |
1 |
Smaakgehalte |
1 |
Mondgevoel |
Neutraal |
Beschrijving smaak |
Zoet en weinig zuur Geen tannine |
Klimaat |
Warm klimaat |
Herkomst |
Oude wereld |
Land |
Frankrijk |
Regio |
Val de Loire: Anjou-Saumur |
Wijngebied |
Anjou |
Vinificatiemethode |
Traditionele vinificatie |
Beschrijving extra |
Geen hout |
Bewaartijd |
Op dronk |
Prijsindicatie |
5-10 |
Complexiteit |
1 |
Afdronk |
1 |
Oordeelnummer |
58 |
User mail |
mwprojects@gmail.com |
Actuele datumtijd |
2023-05-06 18:06:24 |
Wijntype |
Rood |
Thema |
testthema |
Datum |
2023-05-06 |
Jaar |
2020 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
27 |
Naam wijn |
Naam van de wijn |
Kleur |
Robijnrood |
Kleur intensiteit |
3 |
kleur helderheid |
7 |
Beschrijving uiterlijk |
Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Beschrijving geur |
Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving |
Zoetgehalte |
1 |
Zuurgehalte |
3 |
Tanninegehalte |
4 |
Tanninekwaliteit |
6 |
Smaakgehalte |
8 |
Alcoholgehalte |
11 |
Mondgevoel |
Licht mondsamentrekkend |
Beschrijving smaak |
Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving |
Klimaat |
Koel klimaat |
Herkomst |
Nieuwe wereld |
Land |
Frankrijk |
Regio |
Bordeaux |
Wijngebied |
Bourg en Blaye |
Vinificatiemethode |
Traditionele vinificatie |
Druiven |
|
Beschrijving extra |
Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving |
Bewaartijd |
Op dronk |
Prijsindicatie |
10-15 |
Complexiteit |
3 |
Afdronk |
4 |
Oordeelnummer |
68 |
Wijn-spijssuggesties |
Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving |
Conclusie |
Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving Een lange Beschrijving |
User mail |
mwprojects@gmail.com |
Actuele datumtijd |
2023-05-06 19:24:58 |
Wijntype |
Rosé |
Thema |
testthema |
Datum |
2023-05-06 |
Jaar |
2023 |
Blind proeven |
Nee |
Wijnnummer |
27 |
Naam wijn |
Naam van de wijn |
Kleur |
Rose |
Kleur intensiteit |
3 |
kleur helderheid |
7 |
Beschrijving uiterlijk |
{user|display_name}{user|display_name}{user|display_name}{user|display_name}{user|display_name}{user|display_name}{user|display_name}{user|display_name}{user|display_name} |
Geur intensiteit |
5 |
Geur complexiteit |
8 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Beschrijving geur |
{user|display_name}{user|display_name}{user|display_name}{user|display_name} |
Zoetgehalte |
4 |
Zuurgehalte |
6 |
Tanninegehalte |
8 |
Tanninekwaliteit |
5 |
Smaakgehalte |
3 |
Alcoholgehalte |
11 |
Mondgevoel |
Mondsamentrekkend |
Beschrijving smaak |
{user|display_name}{user|display_name}{user|display_name}{user|display_name} |
Houtgehalte |
3 |
Integratie hout |
5 |
Klimaat |
Koel klimaat |
Herkomst |
Nieuwe wereld |
Land |
Italië |
Regio |
Aostavallei |
Vinificatiemethode |
Moderne vinificatie |
Druiven |
|
Beschrijving extra |
{user|display_name}{user|display_name}{user|display_name} |
Bewaartijd |
Op dronk |
Prijsindicatie |
25-30 |
Complexiteit |
5 |
Afdronk |
7 |
Oordeelnummer |
86 |
Wijn-spijssuggesties |
{user|display_name}{user|display_name} |
Conclusie |
{user|display_name}{user|display_name}v |
User mail |
mwprojects@gmail.com |
Actuele datumtijd |
2023-05-06 19:34:38 |
Wijntype |
Wit |
Thema |
testthema |
Datum |
2023-05-06 |
Wijnnummer |
27 |
Naam wijn |
Naam van de wijn |
Kleur |
Wit |
Kleur intensiteit |
6 |
User mail |
mvandewiel@gmail.com |
Actuele datumtijd |
2023-05-19 09:27:03 |
Wijntype |
Wit |
Thema |
test |
Datum |
2023-05-19 |
Naam wijn |
In den Gevert |
Kleur |
Grijsgroen |
Kleur intensiteit |
1 |
kleur helderheid |
3 |
Geur intensiteit |
7 |
Geur complexiteit |
3 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Zoetgehalte |
1 |
Zuurgehalte |
6 |
Tanninegehalte |
0 |
Smaakgehalte |
5 |
Alcoholgehalte |
11,5 |
Mondgevoel |
Licht filmend |
Klimaat |
Koel klimaat |
Prijsindicatie |
20-25 |
Complexiteit |
2 |
Afdronk |
4 |
Oordeelnummer |
92 |
User mail |
mvandewiel@gmail.com |
Actuele datumtijd |
2023-05-21 11:11:13 |
Wijntype |
Rosé |
Thema |
test |
Datum |
2023-05-21 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
23 |
Naam wijn |
Testnaam wijn |
Kleur |
Zalmkleur |
Kleur intensiteit |
4 |
kleur helderheid |
5 |
Geur intensiteit |
5 |
Geur complexiteit |
5 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Zoetgehalte |
1 |
Zuurgehalte |
2 |
Tanninegehalte |
4 |
Bewaartijd |
Over datum |
Prijsindicatie |
40-50 |
Complexiteit |
2 |
Afdronk |
7 |
Oordeelnummer |
66 |
User mail |
mijnpersoonlijkemail@gmail.com |
Actuele datumtijd |
2023-05-29 09:29:29 |
Wijntype |
Rood |
Thema |
test |
Datum |
2023-05-29 |
Naam wijn |
In Den Gevert |
Kleur |
Robijnrood |
Kleur intensiteit |
2 |
kleur helderheid |
4 |
Beschrijving uiterlijk |
Mooie helderrode wijn |
Geur intensiteit |
3 |
Geur complexiteit |
4 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Zoetgehalte |
2 |
Zuurgehalte |
5 |
Tanninegehalte |
9 |
Tanninekwaliteit |
3 |
Smaakgehalte |
4 |
Alcoholgehalte |
13 |
Mondgevoel |
Licht mondsamentrekkend |
Beschrijving smaak |
Hoog in de tannine |
Houtgehalte |
2 |
Integratie hout |
4 |
Klimaat |
Zeeklimaat |
Land |
Nederland |
Druiven |
|
Bewaartijd |
1-2 jaar |
Prijsindicatie |
15-20 |
Complexiteit |
3 |
Afdronk |
4 |
Oordeelnummer |
75 |
Conclusie |
Lekker hoor |
User mail |
pepijn@wtol-academy.nl |
Actuele datumtijd |
2023-05-30 12:26:15 |
Wijntype |
Rood |
Thema |
Blindproef test |
Datum |
2023-05-30 |
Jaar |
2018 |
Blind proeven |
Ja |
Wijnnummer |
1 |
Naam wijn |
Test glas 1 |
Kleur |
Bruinrood |
Kleur intensiteit |
6 |
kleur helderheid |
10 |
Beschrijving uiterlijk |
In het glas bevind zich een bruinrode wijn met de een gemiddelde kleurintensiteit voor een rode wijn. Een heldere wijn met een bruin/oranje gloed. Iets lichter aan de rand, wat samen met de kleur al wat kan onthullen over de leeftijd en/of het druivenras. |
Geur intensiteit |
8 |
Geur complexiteit |
8 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Beschrijving geur |
In de neus heeft de wijn bovengemiddelde intensiteit en complexiteit. In het begin ruikt de wijn fruitig, maar al snel komen de aardse en kruidige tonen om de hoek kijken. Iets rijpere framboos wordt aangevuld door rozen. Daarna blijven de drop en leer tonen wat meer hangen dan de fruit en bloemen aroma's |
Zoetgehalte |
1 |
Zuurgehalte |
8 |
Tanninegehalte |
8 |
Tanninekwaliteit |
6 |
Smaakgehalte |
7 |
Mondgevoel |
Mondopdrogend |
Beschrijving smaak |
Een droge wijn met een mondopdrogend en samentrekkend gevoel. Een hoge zuurgraad en harde groene tannines vertellen wat over de leeftijd van de wijn. Daarnaast voel je achter in je mond goed de tannines van het hout. |
Houtgehalte |
8 |
Integratie hout |
6 |
Klimaat |
Koel klimaat |
Herkomst |
Oude wereld |
Land |
Italië |
Regio |
Piemonte |
Wijngebied |
Ghemme |
Vinificatiemethode |
Moderne vinificatie |
Druiven |
|
Beschrijving extra |
Heftig gebruik van hout, maar iets wat prima is voor deze soort wijnen. Door de combinatie van de zuren, het houtgebruik, de tannines en de aroma's kan dit enkel en alleen maar een nebbiolo zijn. Het koele klimaat komt voort vanuit de zuren en deze druif doet het alleen op deze manier in italië. Wel heeft het een extreem goed bewaarpotentieel, maar proef je er vanaf dat het niet de diepte en complexiteit heeft van een Barolo of Barbaresco. |
Bewaartijd |
>10 jaar |
Prijsindicatie |
15-20 |
Complexiteit |
5 |
Afdronk |
8 |
Oordeelnummer |
64 |
Wijn-spijssuggesties |
Een geweldige Ossobucco. De heftigheid van dit gerecht kan met gemak mee met de nog wilde en jongen tannines en zuren van dit gerecht. Wellicht dat er een licht zuurtje toegevoegd dient te worden door iets van kers erin te verwerken |
Conclusie |
Door de combinatie van de zuren, het houtgebruik, de tannines en de aroma's kan dit enkel en alleen maar een nebbiolo zijn. Het koele klimaat komt voort vanuit de zuren en deze druif doet het alleen op deze manier in italië. Wel heeft het een extreem goed bewaarpotentieel, maar proef je er vanaf dat het niet de diepte en complexiteit heeft van een Barolo of Barbaresco. |
User mail |
reinier.mostert@svh.nl |
Actuele datumtijd |
2023-06-02 07:39:18 |
Wijntype |
Wit |
Datum |
2023-06-02 |
Jaar |
2019 |
Blind proeven |
Ja |
Kleur |
Geelgroen |
Kleur intensiteit |
5 |
kleur helderheid |
7 |
Geur intensiteit |
4 |
Geur complexiteit |
6 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Zoetgehalte |
3 |
Zuurgehalte |
7 |
Smaakgehalte |
3 |
Alcoholgehalte |
9 |
Mondgevoel |
Licht mondsamentrekkend |
Houtgehalte |
2 |
Integratie hout |
4 |
Klimaat |
Koel klimaat |
Complexiteit |
4 |
Afdronk |
6 |
Oordeelnummer |
69 |
User mail |
mijnpersooonlijkemail@gmail.com |
Actuele datumtijd |
2023-06-26 14:44:47 |
Wijntype |
Rood |
Thema |
test |
Datum |
2023-06-26 |
Jaar |
2022 |
Blind proeven |
Ja |
Naam wijn |
test |
Kleur |
Donkerrood |
Kleur intensiteit |
2 |
kleur helderheid |
4 |
Beschrijving uiterlijk |
test |
Geur intensiteit |
4 |
Geur complexiteit |
4 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Beschrijving geur |
test |
Zoetgehalte |
4 |
Zuurgehalte |
3 |
Tanninegehalte |
6 |
Tanninekwaliteit |
7 |
Smaakgehalte |
9 |
Alcoholgehalte |
11,5 |
Mondgevoel |
Neutraal |
Beschrijving smaak |
test |
Houtgehalte |
2 |
Integratie hout |
4 |
Klimaat |
Warm klimaat |
Herkomst |
Nieuwe wereld |
Land |
Frankrijk |
Regio |
Languedoc-Roussillon |
Wijngebied |
Narbonne |
Vinificatiemethode |
Thermovinificatie |
Druiven |
|
Beschrijving extra |
test |
Bewaartijd |
Op dronk |
Prijsindicatie |
80-90 |
Complexiteit |
3 |
Afdronk |
6 |
Wijn-spijssuggesties |
test |
Conclusie |
test |
User mail |
mijnpersooonlijkemail@gmail.com |
Actuele datumtijd |
2023-06-26 14:44:47 |
Wijntype |
Wit |
Thema |
wit |
Datum |
2023-06-26 |
Jaar |
2010 |
Wijnnummer |
4 |
Naam wijn |
test |
Kleur |
Goudgeel |
Kleur intensiteit |
4 |
kleur helderheid |
4 |
Geur intensiteit |
3 |
Geur complexiteit |
4 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Zoetgehalte |
1 |
Zuurgehalte |
3 |
Tanninegehalte |
4 |
Tanninekwaliteit |
6 |
Smaakgehalte |
7 |
Alcoholgehalte |
11 |
Mondgevoel |
Mondsamentrekkend |
Houtgehalte |
3 |
Integratie hout |
2 |
Klimaat |
Warm klimaat |
Herkomst |
Nieuwe wereld |
Land |
Zwitserland |
Regio |
West-Zwitserland |
Vinificatiemethode |
Traditionele vinificatie |
Druiven |
|
Bewaartijd |
3-5 jaar |
Prijsindicatie |
30-40 |
Complexiteit |
4 |
Afdronk |
2 |
Oordeelnummer |
64 |
User mail |
mwprojects@gmail.com |
Actuele datumtijd |
2023-11-12 13:38:16 |
Wijntype |
Mousserend |
Thema |
test |
Datum |
2023-11-12 |
Jaar |
2022 |
Wijnnummer |
87 |
Kleur |
Bruinig geel |
User mail |
info@wijntraining-online.nl |
Actuele datumtijd |
2023-11-19 11:43:08 |
Wijntype |
Rood |
Datum |
2023-11-19 |
Jaar |
2006 |
Blind proeven |
Nee |
Kleur |
Donkerrood |
Kleur intensiteit |
4 |
kleur helderheid |
4 |
Beschrijving uiterlijk |
helder |
Geur intensiteit |
3 |
Geur complexiteit |
3 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Aroma specifiek |
|
Beschrijving geur |
intens |
Zoetgehalte |
2 |
Zuurgehalte |
1 |
Tanninegehalte |
3 |
Tanninekwaliteit |
3 |
Smaakgehalte |
3 |
Alcoholgehalte |
10 |
Mondgevoel |
Licht filmend |
Houtgehalte |
1 |
Integratie hout |
3 |
Klimaat |
Koel klimaat |
Herkomst |
Oude wereld |
Land |
Spanje |
Regio |
Castilla-La Mancha |
Wijngebied |
Valdepenas |
Vinificatiemethode |
Thermovinificatie |
Druiven |
|
Prijsindicatie |
10-15 |
Complexiteit |
2 |
Afdronk |
2 |
Wijn-spijssuggesties |
kip uit oven |
Conclusie |
prima te doen! |
User mail |
info@wijntraining-online.nl |
Actuele datumtijd |
2023-11-19 11:43:08 |
Datum |
2023-11-19 |
User mail |
info@wijntraining-online.nl |
Actuele datumtijd |
2023-11-19 11:43:08 |
Datum |
2023-11-19 |
Blind proeven |
Nee |
Kleur intensiteit |
3 |
kleur helderheid |
5 |
Geur intensiteit |
3 |
Geur complexiteit |
4 |
Aroma basis |
|
Zoetgehalte |
7 |
Zuurgehalte |
5 |
Tanninegehalte |
6 |
Tanninekwaliteit |
5 |
Smaakgehalte |
4 |
Alcoholgehalte |
11,5 |
Mondgevoel |
Neutraal |
Houtgehalte |
5 |
Integratie hout |
5 |
Klimaat |
Zeeklimaat |
Herkomst |
Nieuwe wereld |
Land |
Hongarije |
Druiven |
|
User mail |
bas.meijer@treasurysolutions.nl |
Actuele datumtijd |
2023-12-04 15:47:50 |
Wijntype |
Rood |
Thema |
Borrel |
Datum |
2023-12-03 |
Jaar |
2022 |
Naam wijn |
Pinot Noir |
Kleur |
Robijnrood |
Kleur intensiteit |
5 |
kleur helderheid |
10 |
Geur intensiteit |
5 |
Geur complexiteit |
3 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Zuurgehalte |
3 |
Tanninegehalte |
8 |
Tanninekwaliteit |
10 |
Smaakgehalte |
6 |
Alcoholgehalte |
13 |
Mondgevoel |
Licht filmend |
Houtgehalte |
6 |
Integratie hout |
7 |
Klimaat |
Landklimaat |
Herkomst |
Oude wereld |
Land |
Frankrijk |
Regio |
Elzas |
Druiven |
|
Bewaartijd |
Op dronk |
Prijsindicatie |
5-10 |
Complexiteit |
4 |
Afdronk |
6 |
Oordeelnummer |
75 |
User mail |
bas.meijer@treasurysolutions.nl |
Actuele datumtijd |
2023-12-05 22:31:52 |
Wijntype |
Wit |
Datum |
2023-12-05 |
Jaar |
2022 |
Blind proeven |
Nee |
Naam wijn |
Domaine Malet Touraine |
Kleur |
Goudgeel |
Kleur intensiteit |
8 |
kleur helderheid |
10 |
Geur intensiteit |
7 |
Geur complexiteit |
7 |
Aroma basis |
|
Aroma uitgebreid |
|
Beschrijving geur |
Grapefruit, tropisch fruit |
Zoetgehalte |
10 |
Zuurgehalte |
5 |
Smaakgehalte |
7 |
Alcoholgehalte |
13 |
Mondgevoel |
Licht filmend |
Klimaat |
Landklimaat |
Herkomst |
Oude wereld |
Land |
Frankrijk |
Regio |
Val de Loire: Touraine |
Druiven |
|
Beschrijving extra |
AOC Touraine |
Bewaartijd |
Op dronk |
Prijsindicatie |
5-10 |
Complexiteit |
5 |
Afdronk |
6 |
Oordeelnummer |
75 |
Wijn-spijssuggesties |
Domaine Malet Sauvignon Touraine is lekker bij zeevruchten, oesters, vis of geitenkaas. |
Conclusie |
Domaine Malet Sauvignon Touraine wordt gemaakt van 100% Sauvignon Blanc druiven. De wijnstokken groeien in een gebied dat rijk is aan klei, kalksteen en vuursteen. De vinificatie vindt plaats met behulp van een thermoregulatie van de vaten. De wijn rijpt op gist voor ongeveer 6 maanden. |
Voeg afbeelding toe |