Vind hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen

Staat je antwoord er niet bij, neem dan snel contact met ons op.

JA, hoor. Direct na je volledige registratie kun je al proefnotitites invullen.

JA. Je kunt naar een betaald account. Al je gegevens blijven dan bewaard.

Log in met je gratis account en ga naar Accounts. Kies daar voor een PRO-account en rond de procedure af. Je gratis account is nu omgezet in een PRO-account.

JA, natuurlijk. De ontwikkelaars van deze site zijn vooral bekend met proefnotities voor wijn en dus minder geschikt voor het maken van die formulieren. Dus we maken graag formulieren voor proefnotities op maat voor andere producten. Neem in ieder geval contact met ons op.

We testen de site steeds op verschillende browsers en systemen. De ervaringen zijn tot dusverre goed.  We zijn al wel de mogelijkheden aan het onderzoeken om er een native app van de te maken.

We waarderen het zeer als je door wilt geven wat je mist. Voor de proefformulieren voor wijn hebben we specifiek voor de druivenrassen een formulier geplaatst waar je als ingelogde gebruiker missende druivenrassen kunt doorgeven, die dan direct worden opgenomen in de lijst (naar het formulier).
Dus we horen graag wat je mist. Dat kun je doorgeven via het contactformulier.

Ja, dat kan.

Klik in de lijst met proefformulieren op [+] in de kolom Details. Het ingevulde proefformulier wordt op een nieuwe pagina geopend. Rechtsboven vind je een knop om het proefformulier als PDF op te slaan. 

Ja, dat kan.

Als je ingelogd bent kun je in je dashboard klik op het menu-item Profiel. In je profiel kun je al je gegevens wijzigen, ook je wachtwoord.