Ga naar hoofdinhoud

Vind hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen

Staat je antwoord er niet bij, neem dan snel contact met ons op.

Kan ik direct na registratie aan het werk?

JA, hoor. Direct na je volledige registratie kun je al proefnotitites invullen.

Ik heb een gratis account. Kan ik overschakelen naar een betaald account?

JA. Je kunt naar een betaald account. Al je gegevens blijven bewaard.

Je krijgt dan nog meer mogelijkheden, omdat er ook formulieren op andere niveaus aanwezig zijn. Uiteraard afhankelijk van je keuze.

Ik ben opleider. Wat zijn de mogelijkheden?

We hebben een speciaal account voor opleiders. Studenten krijgen een gepersonaliseerde omgeving, waarin de formulieren klaar staan voor gebruik en waar studenten ook altijd het logo van het bedrijf zien. Ga naar de informatie voor opleiders.

Ik ben een aanbieder van cursussen. Het formulier voor proefnotities dat ik mijn cursisten wil laten gebruiken staat er niet bij. Kunnen jullie dat ook op maat maken?

JA, natuurlijk maken we de formulieren ook op maat.

De volgende vraag is natuurlijk of daar kosten aan zijn verbonden. Dat is afhankelijk van het aantal cursisten dat van de formulieren gebruik gaat maken en of de formulieren alleen voor de eigen groep beschikbaar mogen zijn of ook voor andere gebruikers. Neem in ieder geval contact met ons op!

Maken jullie ook proefformulieren voor koffie, thee of andere dranken? Ik wil daar graag met cursisten een smaakdatabase voor opbouwen.

JA, natuurlijk. De ontwikkelaars van deze site zijn vooral bekend met proefnotities voor wijn en dus minder geschikt voor het maken van die formulieren. Dus we maken graag formulieren voor proefnotities op maat voor andere producten. Neem in ieder geval contact met ons op.

Werkt de site ook op mijn smartphone of tablet?

We testen de site steeds op verschillende browsers en systemen. De ervaringen zijn tot dusverre goed.  We zijn al wel de mogelijkheden aan het onderzoeken om er een native app van de te maken.

Ik maak gebruik van de formulieren voor proefnotities en ik mis iets. Wat kan ik doen?

We waarderen het zeer als je door wilt geven wat je mist. Voor de proefformulieren voor wijn hebben we specifiek voor de druivenrassen een formulier geplaatst waar je als ingelogde gebruiker missende druivenrassen kunt doorgeven, die dan direct worden opgenomen in de lijst (naar het formulier).
Dus we horen graag wat je mist. Dat kun je doorgeven via het contactformulier.