Ga naar hoofdinhoud

Horecava 2018

Samen met WTOL-academy.nl zal TasteOnline.nl aanwezig zijn op de Horecava 2018.
De proeverijen die WTOL-academy.nl in de stand van de SVH organiseert kunnen direct vastgelegd worden in een proefformulier van TasteOnline.nl.

Met de Horecava kortingscode hebt u een maand gratis toegang tot de Pro+ versie van proefformulieren voor wijn of bier. Klik hieronder om naar de aanbieding te gaan.

We wensen u veel plezier op de Horecava 2018 en hopen u daar te ontmoeten.

Lees meer...

Introductie video

Er is een korte introductievideo gemaakt, waarin duidelijk mag worden waarom het gebruiken van online proefformulieren een goed idee is.

De introductievideo is hieronder te bekijken. Mogelijk ben je de video al tegengekomen, want die is ook al op de homepage geplaatst.

Lees meer...

Pilot

Een geweldige fase, namelijk die van de echte test, staat voor de deur. Geweldig, omdat het betekent dat er al erg veel gedaan is. Het systeem ‘staat’  in grote lijnen. Hier en daar zeker ook nog flink wat puntjes op i, maar de huidige versie is werkbaar. Er zijn al heel wat formulieren ingevuld, al dan niet met een echte wijn

Lees meer...

Smaakprofiel

Wat levert het invullen van de proefformulieren je eigenlijk op? In eerste instantie is dat het overzicht van al je formulieren. Een overzicht van waarbij je elk formulier snel kunt inzien en direct kunt openen om te bewerken. Dat maakt het tijdens een proeverij invullen en bespreken van een serie geproefde wijnen of bieren al erg makkelijk.  Je proeft tijdens een opleiding tot vinoloog of zytoloog/bieroloog al gauw zo’n 300 tot

Lees meer...

Grafieken

Er is een pagina voor je eigen account. Op deze pagina, waarop je terechtkomt na inloggen,  vind je overzichten van je ingevulde proefformulieren en kun je proefformulieren direct invullen. Van hieruit vind je ook het overzicht met proefformulieren die anderen met je delen.

Als je op je accountpagina komt krijg je altijd enkele overzichtsgrafieken te zien. De eerste grafiek laat zien hoe

Lees meer...

Proefformulieren bier en wijn gereed

Een heel gamma aan proefformulieren voor wijn en bier zijn nagenoeg gereed.
De eerste tests met de formulieren zijn goed. We testen alles op pc, tablet en smartphone, om er voor te zorgen dat de formulieren altijd snel en makkelijk in te vullen zijn.

Lees meer...

Layout

Wat gestoeid met de layout van de site. Deze begint nu langzaam vorm te krijgen.

Ook de ontwikkeling van het logo is een stoei-project. Maar hier gaan we het voorlopig mee doen, omdat het in het Engels en Nederlands kan werken.

Lees meer...

Formulieren

De eerste formulieren zijn gemaakt. Deze worden getest op werkbaarheid en bruikbaarheid. We vonden al direct wat zaken die makkelijker uitgewerkt konden worden. We zullen een flink aantal versies verder zijn als we alle opmerkingen verwerkt hebben. Maar dan zijn er ook formulieren op meerdere niveaus beschikbaar.

Lees meer...

Ontwikkeling

De ontwikkeling van tasteonline.nl en taste-online is gestart.
Het idee is daar en het plan is gemaakt. Nu start de fase van uitwerking.
De site wordt helemaal ‘member-driven’, waarmee allerlei accounts mogelijk zijn en een persoonlijke set proefformulieren gepresenteerd kan worden. Op basis van die formulieren kunnen dan overzichten en berekeningen uitgevoerd worden.

Lees meer...