Ga naar inhoud
Zoeken naar:
HOME
SUPPORT
ACCOUNTS
CONTACT
LOG IN
Zoeken naar:
Bierproefformulier DEMO
MW@proef
2023-05-08T19:54:55+02:00
[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Start
E-mailadres
Mail mij het ingevulde formulier
Algemeen
Soort bier
De volledige lijst van het Bierkeurmeestersgilde is toegevoegd (
Lijst
)
Aub selecteer
Pilsner
Weizen
Rosé bier
Versterkt bier
Trappistenbier
Alcoholvrij alcoholarm bier
Radler bier
Abdij (klooster)bier
IPA (India Pale Ale)
Bockbier
Blond bier
Amber
Fruitbier
Witbier
Donker bier
Alt
American Amber-Red
American Pale Ale
Baltic Porter
Barley Wine (klasse D)
Barley Wine Engels & Amerikaans
Berliner Weisse
Bière de Garde (Ambreé)
Bitter Blond
Black IPA (BIPA)
Blond(e)
Bo(c)kbier
Bohemian / Czech Dark Lager
Brettanomyces Blond
Brown Ale
Brut (Méthode Champenoise)
California Steam
Dortmunder Export
Dortmunder Strong
Double / Imperial IPA
Dubbel
Dubbelbock
Dunkelweizen
Export Stout
Faro
Fruit / Framboise Lambic
Gose
Imperial Red Ale
India Pale Ale (GB)
India Pale Ale (USA)
Irish Dry Stout
Irish Red Ale
Kölsch
Kriek Lambiek (Oude)
Kuit
Lichte Dubbelbo(c)k
Meibo(c)k
Mild Ale (Dark)
Milk (Sweet) Stout
Münchener Dunkles
Münchener Helles
New England IPA (NEIPA)
Oatmeal Stout
Oktoberfest
Old Ale
Ordinary & Best Bitter
Oud Bruin (NL)
Oude Geuze Lambiek
Pale Ale (GB)
Pils(ener)
Pilsener (Urtyp)
Porter
Quadrupel
Russian Imperial Stout
Saison
Schwarzbier
Scotch Ale
Session India Pale Ale
Speciale Belge (Belgische Pale Ale)
Sterk (Dubbel) Witbier
Sterke Blonde
Sterke Saison
Sterke Vlaamse Bruine
Tripel
Vlaams (Oud) Bruin
Vlaams Rood
Weizen
Weizen(doppel)bock
Weizenbock (Hell)
Witbier
Thema
Datum
Blind proeven
Ja
Nee
Biernummer
Naam bier
Uiterlijk
Kleur
Aub selecteer
Bleekgeel
Blond
Goud
Amber
Koper
Donker koper / bruin
Strogeel
Goudgeel
Bruinig geel
Oranje
Frambooskleur
Zalmkleur
Lichtbruin
Donkerbruin
Donkerrood
Bruinrood
Kastanje
Zwartbruin
Cognackleurig
Zeer donker bruin
Zwart
Kleur helderheid (1-10)
0
Kleur intensiteit (1-10)
0
Schuimstabiliteit (1-10)
0
Schuimhoeveelheid (1-10)
0
Schuimstructuur (1-10)
0
Beschrijving uiterlijk
Geur
Geur intensiteit (1-10)
0
Geur complexiteit (1-10)
0
Aroma basis
Zuur
Zoet
Bitter
Fruit
Mout
Kruiden
Aroma uitgebreid
Aardbei
Abrikoos
Ananas
Appel
Banaan
Bosbes
Braambes
Citroen
Citrus
Dadel
Druif
Framboos
Kriek
Meloen
Peer
Perzik
Pompelmoes
Pruim
Rozijn
Sinasappel
Sleedoorn
Vijg
Zwarte bes
Biscuit
Chocolade
Gebrand
Gerookt
Geroosterd
Graan
Karamel
Koffie
Mout
Tarwe
Wort
Amandel
Anijs
Bloemen
Den
Gagel
Gember
Grassig
Heide
Hout
Jeneverbes
Kaneel
Koriander
Kruidnagel
Munt
Noten
Peper
Speculaas
Vanille
Azijn
Melk
Fruit
Suiker
Honing
Kandij
Zoethout
Siroop
Hopbitter
Gistbitter
Cichoreibitter
Boter
Beschrijving geur
Smaak
Zoetgehalte (1-10)
0
Zuurgehalte (1-10)
0
Bittergehalte (1-10)
0
Smaakgehalte (1-10)
0
(Geschat) alcoholpercentage
Beschrijving smaak
Extra
Land
Aub selecteer
Nederland
België
Duitsland
Engeland
Schotland
Ierland
Noord-Ierland
Wales
Afghanistan
Albanië
Algarije
Amerikaans Samoa
Andorra
Angola
Anguilla
Antarctica
Antigua en Barbuda
Argentinië
Armenië
Aruba
Australië
Oostenrijk
Azerbaijan
Bahamas
Bahrein
Bangaldesh
Barbados
Belarus
Belize
Benin
Bermuda
Bhutan
Bolivia
Bosnië en Herzegovina
Botswana
Bouvet Eilanden
Brazilië
Brits Indisch Oceaan Territorium
Brunei Darussalam
Bulgarije
Burkina Faso
Burundi
Cambodja
Kameroen
Canada
Kaaiman Eilanden
Centraal Afrikaanse Republiek
Chad
Chili
China
Kerstmis Eiland
Kokos (Keeling) Eilanden
Columbia
Kaap Verdië
Comoros
Congo
Congo, De Democratische Replubliek van
Cook Eilanden
Costa Rica
Ivoorkust
Cuba
Cyprus
Denemarken
Djibouti
Dominica
Dominican Republiek
Oost Timor
Ecuador
Egypte
El Salvador
Equatoriaal Guinea
Eritrea
Estonië
Ethiopië
Falkland Eilanden (Malvinas)
Farao Eilanden
Fiji
Finland
Frankrijk
Frankrijk, Metropool
Frans Guinea
Frans Polynsië
Frans Zuidelijk Territorium
Gabon
Gambia
Georgië
Ghana
Gibraltar
Griekenland
Groenland
Grenada
Guadeloupe
Guam
Guatemala
Guinea
Guinea-Bissau
Guyana
Haiti
Heard en Mc Donalds Eilanden
Heilige Zee (Vaticaanstad)
Honduras
Hong Kong
Hongarije
IJsland
Indië
Indonesië
Iran (Islamitsiche Republiek van)
Irak
Ierland
Israël
Italië
Jamaica
Japan
Jemen
Jordanië
Kazakhstan
Kenia
Kiribati
Koreao, Democratische Volksrepubliek van
Korea, Republiek van
Koeweit
Kroatië (Lokale naam Hrvatska)
Kyrgyzstan
Lao Democratische Volksrepubliek
Letland
Libanon
Lesotho
Liberia
Libische Arabische Jamahiriya
Liechtenstein
Litouwen
Luxemburg
Macau
Macedonië, Voormalig Joegoslavische Republiek van
Madagascar
Malawi
Maleisië
Malediven
Mali
Malta
Marshall Eilanden
Martinique
Mauritanië
Mauritius
Mayotte
Mexico
Micronesië, Federale Staten van
Moldavië, Republiek van
Monaco
Mongolië
Montserrat
Marokko
Mozambique
Myanmar, Voormalig Birma
Namibië
Nauru
Nepal
Nederlandse Antillen
Nieuw Caledonië
New Zeeland
Nicaragua
Niger
Nigerië
Niue
Norfolk Eilanden
Noord Mariana Eilanden
Noorwegen
Oman
Pakistan
Palau
Panama
Papua Nieuw Guinea
Paraguay
Peru
Filipijnen
Pitcairn
Polen
Portugal
Puerto Rico
Qatar
Reunion
Romanië
Russische Federatie
Rwanda
Saint Kitts en Nevis
Saint Lucia
Saint Vincent en de Grenadines
Samoa
San Marino
Sao Tome en Principe
Saoedi-Arabië
Senegal
Seychelles
Sierra Leone
Singapore
Slowakije (Republiek)
Slovenia
Solomon Eilanden
Somalië
Zuid Afrika
Zuid Georgië, Zuid Sandwich Eilanden
Spanje
Sri Lanka (Ceylon)
St. Helena
St. Pierre en Miquelon
Soedan
Suriname
Svalbard en Jan Mayen Eilanden
Swaziland
Zweden
Zwitserland
Syrische Arabisch Republiek
Taiwan
Tajikistan
Tanzania, Verenigde Republiek van
Thailand
Togo
Tokelau
Tonga
Trinida en Tobago
Tsjechische Republiek
Tunesië
Turkije
Turkmenistan
Turks en Caicos Eilanden
Tuvalu
Uganda
Ukraïne
Verenigde Arabische Emiraten
Verenigde Staten
Verenigde Staten ondergeschikte afgelegen eilanden
Uruguay
Uzbekistan
Vanuatu
Venezuela
Vietnam
Virgin Eilanden (Brits)
Virgin Eilanden (V.S.)
Wallis en Futuna Eilanden
Westerlijke Sahara
Joegoslavië
Zambia
Zimbabwe
Herkomst
Hobbybrouwer
Kleine commerciële brouwer
Grote commerciële brouwer
Brouwmethode
Aub selecteer
Stijgende infusiemethode
Dalende infusiemethode
Decoctiemethode
Traditionele brouwmethode
Open vergisting
Beierse brouwmethode met ondergisting
Bovengisting
Ondergisting
Beschrijving extra
Conclusie
Complexiteit (1-10)
0
Afdronk (1-10)
0
Bewaartijd
Over datum
Op dronk
1-2 jaar
3-5 jaar
6-9 jaar
>10 jaar
Prijsindicatie
Algemeen oordeel (1-100)
50
Bier-spijssuggesties
Conclusie
Voeg afbeelding toe
Verzenden
Dit veld moet leeg blijven
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Page load link
Ga naar de bovenkant