[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Gepersonaliseerd proefformulier voor jouw bedrijf/opleiding
Verzorg je proeverijen of heb je een bedrijf dat opleidingen verzorgd, dan kun je je hier aanmelden om de proevers gebruik te laten maken van de proefformulieren.
Je kunt dan zelf proefgroepen aanmaken.

Monitoren jouw studenten
De instructeur van de proefgroep heeft een overzicht van de gehele proefgroep en kan ook inzien wat de leden van de proefgroep invullen op proefformulieren. Daarmee krijg je als opleider inzicht in de vorderingen. Maar vooral biedt het de studenten een mogelijkheid om eenvoudig proefnotities te maken.

Bepaal de prijs en het aantal gebruikers
Bij een account als opleider is de betaling voor gebruik van de proefformulieren voor alle studenten opgenomen. Geef de studenten een kortingscode, waarmee zij zich registreren. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gedeeltelijke korting voor de studenten te krijgen. De bedrijfskosten worden dan lager. Geef dat aan bij aanmelding, we nemen dan snel contact op.

Vul hiernaast de gegevens in. Op basis van keuzes wordt de prijs bepaald. Voor specifieke wensen voor proefformulieren of overige formulieren nemen we graag contact op.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4483″][vcex_spacing][vc_custom_heading text=”Wie werken met TasteOnline” google_fonts=”font_family:Raleway%3A100%2C200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%2C800%2C900|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_single_image image=”4471″][vc_single_image image=”4476″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][gravityform id=”29″ title=”true” description=”true” ajax=”true”][/vc_column][/vc_row]