[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]Een geweldige fase, namelijk die van de echte test, staat voor de deur. Geweldig, omdat het betekent dat er al erg veel gedaan is. Het systeem ‘staat’  in grote lijnen. Hier en daar zeker ook nog flink wat puntjes op i, maar de huidige versie is werkbaar. Er zijn al heel wat formulieren ingevuld, al dan niet met een echte wijn in de nabijheid. En dat werkte goed en steeds beter. Daarom is het nu tijd voor een echte pilot. Er zijn gebruikers uitgenodigd, die ongetwijfeld de nodige suggesties voor verbetering zullen doen. Die suggesties zijn nodig om het voor u, de klant, een nog beter systeem te maken. Alvast hartelijk dank voor alle op- en aanmerkingen en suggesties tot verbetering. Jullie zijn onmisbaar.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″ css=”.vc_custom_1502303763890{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;border-left-color: #d8d8d8 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #d8d8d8 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #d8d8d8 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #d8d8d8 !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 10px !important;}”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”blog”][/vc_column][/vc_row]