[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Er is een pagina voor je eigen account. Op deze pagina, waarop je terechtkomt na inloggen,  vind je overzichten van je ingevulde proefformulieren en kun je proefformulieren direct invullen. Van hieruit vind je ook het overzicht met proefformulieren die anderen met je delen.

Als je op je accountpagina komt krijg je altijd enkele overzichtsgrafieken te zien. De eerste grafiek laat zien hoe de verdeling is in geproefde wijnen of bieren. Je weet dan bijvoorbeeld direct wat de verhouding geproefde rode, witte, rosé en versterkte wijn is. Het geeft een goede indruk van wat je zoal proeft of misschien ook waar juist je voorkeur ligt. Misschien aanleiding om eens aan meer balans in die verhouding te gaan werken.

De volgende grafiek geeft inzicht in de landen van herkomst van de geproefde dranken. Ook in deze grafiek is makkelijk het aandeel van een bepaald land van herkomst te herkennen.

Tenslotte is op deze pagina een zogenaamde ‘All time high’  scoretabel opgenomen. Daarin vind je de 10 dranken die door jou het hoogste beoordeeld zijn. Dat lijstje wil je natuurlijk bij de hand hebben als je het met je vrienden of collega’s hebt over wat jij lekker vindt.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1502304461243{border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;border-left-color: #dbdbdb !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #dbdbdb !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #dbdbdb !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #dbdbdb !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 10px !important;}”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”blog”][/vc_column][/vc_row]